- Var 5:te minut laddar någon hem Jonas Gådes Servicemanual till ett bättre liv. 120.000 har redan läst den, ladda hem den du också eller ge bort den i present gratis! Call us
Marie-Louise Thorman
Namn:Marie-Louise Thorman
Mobil: 070-494 74 21
Språk:
Plats:Göteborg

Marie-Louise Thorman är utbildad Personal/Beteendevetare med inriktning mot organisation/grupp/ledarpsykologi. Vidare är hon utbildad till Symbolterapeut på Symbolon som drivs av Åke Högberg, leg psykolog och leg psykoterapeut.
Hon har 20 års erfarenhet av att arbeta med personlig utveckling i grupp och individuellt och är även lärare för utbildningen till Bergsmeditationsledare.

Existentiella och värdeskapande frågor är viktiga för Marie-Louise. En bred livserfarenhet som 4-barns mor, egen företagare inom både butik och transportbranschen såväl som anställd inom transport- och vårdsektorn har gett henne verktyg inom många områden. Detta är idag grunden för den trygghet och det empatiska och mycket intuitiva förhållningssätt som hon har.

Marie-Louise vill ge sina klienter verktyg som ökar livsbalansen inom såväl privat som yrkesliv.
Hon arbetar bl.a. med Mindfulness, självkänsla, motivation, mål-och handlingsplaner, gränssättning, ökad kreativitet/intuition och yrkesrelaterad problematik.

Ger föreläsningar i:
Drömmar och symboler, Bergsmeditation.
Har även kurser inom personlig utveckling, drömmar, meditationer och kvinnocirklar samt
handledning för personal som arbetar som pers.assistenter och/eller inom funktionshinder.