- Var 5:te minut laddar någon hem Jonas Gådes Servicemanual till ett bättre liv. 120.000 har redan läst den, ladda hem den du också eller ge bort den i present gratis! Call us

Comunicera Familjeterapi/Parterapi

Familjeterapi/Parterapi

I varje familj med flera medlemmar skapar individernas förhållande till varandra olika mönster. När vi arbetar med dessa mönster handlar inte behandlingen om bara en person. Även om en person har enskilda sessioner så genomsyras terapin av relationerna till de andra familjemedlemmarna.

Vår familje- och parterapi är

  • Kognitiv
  • Lösningsfokuserad
  • Specifik och med klara och tydliga mål


Som terapeuter och familjeterapeuter behandlar vi en serie olika problem, det kan handla om depression, relationsproblem, ångest, individuella psykologiska problem, och problem mellan barn och föräldrar. Våra erfarenheter visar att familjeterapi kan vara väldigt effektivt om båda parter har en avsikt att utveckla och ta vara på relationen man har.

Många gånger kan familjeterapi också vara effektivare än vanlig terapi när det handlar om en anhörig problematik till exempel anorexi, bulimi, drogproblem, självskadebeteende eller andra saker som skett. Vi arbetar företrädesvis med korttids terapi, antalet genomsnittliga sessioner är 12.