- Var 5:te minut laddar någon hem Jonas Gådes Servicemanual till ett bättre liv. 120.000 har redan läst den, ladda hem den du också eller ge bort den i present gratis! Call us

Maskulin och feminin energi

Maskulin och feminin energi

Det är en myt att killar inte kan hantera starka tjejer. Det finns massvis med män som trivs bra med tjejer som tar för sig och vet vad dom vill. Vad män kan vara obekväma med är att en del kvinnor utvecklar för mycket maskulin energi så att de förlorar sin kvinnlighet. Kärnvärderingen och essensen i den maskulina energin handlar om en medveten frihet att genomföra olika livsmål. Det kan handla om att utveckla sig politiskt, intellektuellt, ekonomiskt, religiöst. Kärnvärderingen i den kvinnliga energin handlar om att tillfredsställa behov av kärlek och utveckla relationer.
Låt mig samtidigt vara tydlig med att jag delar alla värderingar om jämställdhet. Den här föreläsningen handlar om förhållandet mellan maskulin,feminin energi och relationer och inte i det praktiskt vardagen och hur du som kvinna kan återerövra din feminina energi.

All attraktion mellan män och kvinnor och även bland homosexuella verkar utifrån en polaritet mellan manligt och kvinnligt , precis som mycket annat i naturen nordpolen, sydpolen, ljus, mörker, värme, kyla osv. Kraften i attraktionen rör sig mellan dessa båda poler, maskulint kontra feminin energi. De senaste decennierna har gränserna mellan maskulint och feminint närmat sig varandra.

De flesta av oss utvecklar antingen en maskulin eller feminin sexuell energi, men det finns också personer som är bekväma med båda sidor.

Vad de flesta män behöver idag är kvinnor som kan få dom att öppna upp sig känslomässigt. Om du har utvecklat din maskulina energi kommer det i de flesta fall att reducera din feminina energi. På sikt kan spänningarna balansen eller obalansen mellan den maskulina energin göra både dig och din partner förvirrade. Denna förvirring drabbar naturligtvis män också eftersom de förväntas att snickra och bygga på altanen för att sen gå in och baka surdegsbröd och diskutera känslor. Vi lever i tider av stora förändringar framför allt för män. Grottmanen går en säker död till mötes.

Vad killar attraheras av är att du bekväm med både sin maskulina och feminina energi och styr över sitt eget liv men samtidigt är bekväm med att öppna ditt hjärta.
När du tillåter den feminina energin att ta större plats i ditt liv får du vara beredd att ditt hjärta kommer tillåta att alla typer av känslor att flödar fritt vilket kan kännas ovant . Den emotionella öppenheten är sexig och levande även om den kan innehålla känslor av ilska, sorg, ledsamhet och rädsla. Ditt hjärta är öppet och delar helt enkelt med dig av dom känslorna som sköljer igenom dig.

Kom på en annorlunda afterwork och lär dig mer om dina känslor och hur du kan återerövra din kvinnlighet igen

Fredagen den 31 oktober kl 17.00-20.00

Pris 295 kr

Föreläsare:
Jonas Gåde
Datum:
2014-10-31
Tid:
17.00-20.00
Plats:
Human touch Pusterviksgatan 15
Pris:
295:-